Blogger Templates
My Pleasure...

Follow by Email

Monday, September 19, 2011

Hantu Bonceng...

Assalamualaikum..


Sebenarnya kalau nk diikutkan bnyk entry nk post nih, nk dipendekkan citer la...lynnaz citer 1 @ kira2 summary la ni. PART 1 - 1st of all lynnaz nk amik kesempatan untuk wish to my BELOVED HUSBAND, En Mohd Arif B Mansor (HAPPY BELATED BIRHTDAY) walaupun dah lepas couples of weeks ago...jgn ingat we all x celebrate, we celebrate tau!! siap ade surprise gift lagi..we (includes my 2 princess & the 1 and only prince) pergi makan kat Restoran Italees di Bdr Baru Bangi. Mintak mahap coz x de pic nk disharekan ngan readers. The food lynnaz consider boleh tahan la (menu order by us our r the hot plate + nasi goreng) & the enviroment plak quit cozy for a family like us. Ok that the end of part 1. Part 2 plak, on the 15.9.2011 we (myself & husband) spend the entire day together2. Kalau diikutkan part 2 ni untuk celebrate our wedds anniversary yg ke 12. Wahhhh lama tuh (macam2 dugaan yg kulalui bersama)...orang tua2 kata sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri...(cam lagu allahyarhamah saloma la plak)...ok2 back to my entry, that day kitorang spend entire days tgok movies. Almaklumlah bila ada anak kecik masa utk together2 very limited. Selalunya kalau outing pon mesti ngan anak2. That day both of us make used it very wisely since x tau bila dapat cuti sesama lagi. We've booked movies ticket, Hantu Bonceng kat MINES. Hahahaha...kelakar giler. Zizan u r the best lah...x kering gusi both of us tgok citer tu since banyak scene yg memang kelakar sangat...habis 1 movie dh menjelang tengah hari, kitorang lunch SUBWAY jek. Memandangkan komitmen ngan anak2 thats the ONLY day yg kitorang spend together. Lepas ni ade lagi...cuma nk kene plan je utk both of us amik cuti sesama. habis makan pon dh dekat jam 3 lebih, we decide untuk balik umah my mothers house since anak2 sekolah kat situ. Cukup time, jemput my girls balik sekolah agama & pick up my little prince kat umah babysitter & heading back to our house kt Bangi. To complete the night all of us skali lagi outing, kali ni my family pegi makan kat San Francisco. Fuhh, terbaeekkkk, menu diorang memang superb. Ini ala2 celebrate my hubby nya birthday + our wedding anniv lah...For closing to this entry, lynnaz nk wish thank you, sekiranya ade readers yg sudi membaca entry lynnaz kali ni. Sampai jumpa di lain entery ekk...bye2

1 comment: